• Hurtig levering    
  • 100% Dansk virksomhed    
  • Fuld returret    

Salgs- handels- og leveringsbetingelser

Betaling:

Alle er velkomne som kunder i vores webshop, det gælder dig som privatperson, eller som ejer af et firma, eller som bestiller på firmaets vegne eller som ansat i en offentlig virksomhed med EAN-nummer, så alle kan købe professionelt og billigt butiksinventar hos os, velkommen til jer alle! Vi forbeholder os ret til at delfakturere en ordre, såfremt vi ikke kan levere alt straks. Såfremt en mindre del af en ordre leveres senere end hoveddelen, forbeholder vi os ret til at fakturere hele ordren ved første levering.

Som kontokunde:

Hos ManneQ.com, kan du, hvis du er firma/forretning med CVR nummer (momsregistreret) eller er en offentlig institution/virksomhed med EAN-nummer, blive oprettet som kontokunde, vi vil da straks sende din bestilling og når bestillingen afgår fra lager, mailer vi dig/jer faktura med betalingsbetingelsen netto kontant 14 dage med mindre andet er skriftligt aftalt.

EAN kunder (offentlige virksomheder og institutioner) faktureres via EAN-systemet.

Med kreditkort:

Hos ManneQ.com kan du betale med PayPal, Dankort, VISA/Dankort, VISA, Visa Electron, Mastercard, Maestro, American Express, Diners Club International og JCB. Din betaling bliver først trukket, når varen afsendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det du godkendte ved købet. Vi benytter krypteringsteknologien SSL (Secure Socket Layer) for at sikre, at ordrer og personlige data kun kan læses af computere og medarbejdere hos ManneQ.com. Betalingskortoplysninger kan IKKE læses af os. Vi skal bruge dit navn, leveringsadresse, e-mail adresse og telefonnummer for at kunne udføre din ordre. Denne information behandler vi strengt fortroligt. Vi hverken sælger eller videregiver din emailadresse eller dine firmaoplysninger på nogen som helst måde.

Med forudbetaling:

Hvis du ikke er kontokunde og ikke ønsker at bruge kreditkort ved køb af vores butiksinventar, har du mulighed for at indbetale beløbet til vor forudbetalingskonto 9385-1110503640 i Spar Nord, hvorefter vi fremsender bestillingen, så snart din indbetaling er kommet ind på kontoen. Det tager sædvanligvis kun en bankdag.

Fortrydelsesret:

Du har som privatkunde 14 dages returret, regnet fra den dag varen/varerne modtages. Hvis du fortryder dit køb, skal du blot returnere varen i samme stand, som du modtog den i. Ring venligst til os før returnering, så vi kan sørge for eventuel "pick-up". Du må kun prøve varen og naturligvis ikke bruge den. Varen skal være ubrugt og meget vigtigt, i original emballage. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderer vi varens pris til dit betalingskort eller bankkonto indenfor maks. en uge. Vi beregner 15-20% i returgebyr til udpakning, optælling, kontrol og nyindpakning m.m.

Garanti & reklamation

Du har 2 års produktgaranti og dermed også 2 års reklamationsret såfremt du handler som privatperson. I første omgang vil vi igennem leverandøren udbedre fejlen og i anden omgang skaffe dig en ny vare, hvis uheldet er ude. Brugte inventardele og giner/mannequiner er desværre værdiløse. B-B kunder har ligeledes 14 dages ubetinget returret, men alene 1 års produktgaranti under forudsætning af korrekt håndtering og brug af det bestilte, f.eks. jævnlig afkalkning at den købte steamer o.s.v.

Priser:

Alle priser er i DKK (danske kroner) og vises både ekskl. og inkl. 25% dansk moms.

Prisgaranti:

Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer. Priser er angivet uden ekspeditionsgebyr eller andre gebyrer. ManneQ.com yder prisgaranti på alle standardvarer. Prisgarantien træder i kraft, hvis du som køber finder samme vare til lavere pris indenfor 8 dage efter købet. Køber skal kunne dokumentere prisen og at det er samme vare. I bekræftende fald udsteder ManneQ.com straks kreditnota på prisdifferencen.

Levering og force majeure: 

ManneQ.com sender med GLS/DSV/Danske Fragtmænd og Post Danmark mv.
Med mindre andet er anført på ordrebekræftelsen, finder levering sted hurtigst muligt. ManneQ.com tilstræber, at ordrer indgået inden kl. 12 til Danmark afsendes samme dag. Normalt er det bestilte fremme 1-2 dage efter ordre. ManneQ.com forbeholder sig ret til at foretage delleverancer. Er der anført, lovet en leveringstid, gælder den med forbehold af force majeure, uheld, mulig forsinkelse af bestilte materialer og forsinkelse af fabrikationen, som følge af værkstedsuheld og forsinkelser fra sælgers underleverandører. Foreligger forsinkelse kan såvel køber som ManneQ.com ved anbefalet meddelelse til den anden part frigøre sig for købet/salget, såfremt forsinkelsen overstiger 3 måneder. 

Vi samarbejder med flere transportører for at få varerne sikkert, hurtigt og billigt frem til dig. Fælles for disse gælder:

  • Der skal være nogen til at tage imod, ellers går varerne retur eller til en fragtcentral.
  • Du skal tjekke forsendelsen for skader ved modtagelse.
  • Du skal tjekke om du har fået alle colli, antal pakker i forsendelsen.
  • Hvis du finder transportskader på en eller flere pakker skal det noteres på fragtbrevet inden du skriver under på at have modtaget forsendelsen. Ved svære skader anbefales det at nægte modtagelse og straks underrette ManneQ.com.
  • VIGTIGT! Hvis dine pakker har synlige skader, skal der skrives under med forbehold! Hvis dette ikke gøres, kan transportøren ikke stilles til ansvar, og en evt. skade, vil være modtagers, altså dit eget ansvar! At kvittere uden anmærkning på fragtbrevet, svarer til at godkende leveringen! Derfor kan hverken ManneQ.com eller transportøren, stilles til ansvar for en evt. erstatning grundet synlige transportskader.

Om Persondataloven:

Vi har siden firmaets start i 2004 betragtet dine oplysninger til os som strengt fortrolige.
Det drejer sig om dine data som navn, adresse som firma-, privat- og leveringsadresse, telefonnummer, evt. cvr-nummer og mailadresse. Disse oplysninger er ikke videresolgte til andre firmaer eller personer eller har været tilgængelige for andre og sådan vil det også være fremover.

For yderligere at beskytte dine data mod misbrug har vi nu indgået persondataaftaler med vores hjemmesideudbyder og vores administrationsudbyder/regnskabshost samt vore leverandører.

Det gør vi for at kunne betjene dig /dit firma bedst muligt med maksimal beskyttelse af dine data i henhold til persondataloven.

Vi opbevarer kun dine data elektronisk for at kunne betjene dig, sende dig dine ordrer, maile dig faktura til dit regnskab/bogholderi , sende dig nyhedsbreve og tilbud, hvis du er tilmeldt.

Du har retten til at blive glemt, til at blive slettet, f.eks. fra vores nyhedsbreve, du sender os bare en mail. Du kan altid få oplyst, hvilke data vi har om dig, send os blot en mail. Ved fejl, mangler eller udeblevne leverancer kontakt straks:

Forbehold for prisfejl og udsolgte varer:

Vi accepterer dit køb ved at  fremsende en ordrebekræftelse. Dog vil dit køb kun blive accepteret, hvis der ikke er tydelige fejl i de beskrivelser og priser, som er vist i webshoppen. Det kan i sjældne tilfælde ske, at en vare udgår eller ikke længere kan skaffes i den kvalitet/pris, vi ønsker at levere i eller til, derfor forbeholdes ret til ikke at levere sådanne varer.

Farvegengivelse:

Da de aktuelle farver du ser på butiksinventaret i webshoppen afhænger af din computerskærm, kan vi ikke garantere, at din skærm viser den peæcise farve, som varen har ved levering.